Vaša košarica je prazna!

Dostava in vrnitev

Vračilo blaga

Vaše zadovoljstvo je zagotovljeno, ko kupujete www.nogometnidresitrgovina.com. Blago se lahko vrne na nepravilno izmenjavo, dokler je zahtevek vložen v 5 dneh od datuma, ko prejmete blago. Blago se lahko vrne za povračilo ali shranjevanje kredita, če blago ni bilo nikoli uporabljeno kot zahteva, ki jo je treba poslati v roku 5 dni od datuma, ko ga prejmete. Uporabite lahko nadomestilo za vračilo.

Preizkušamo izdelke, preden jih ponudimo za prodajo. Pred vsakim pošiljanjem naročil pregledamo tudi vsak kos blaga. Če ne morete uporabljati nobenih izdelkov, se obrnite na nas, z veseljem vam bomo odgovorili brez škode, ki bi nastala na napravah ali pripomočkih med ali po uporabi.

Izmenjave

Pomanjkljivo blago je mogoče zamenjati za isto postavko, dokler je zahtevek vložen v 5 dneh od datuma, ko prejmete blago. Po tem obdobju 5 dni ni izmenjav. Stroški pošiljanja se ne povrnejo.

Povračila

Blago se lahko vrne za polno, vedno povračilo, če:

1. Zahtevek je treba poslati v roku 5 dni od datuma, ko prejmete blago.

Odmrznjenje. Materiala se nikoli ni uporabljala.

Tri. Vsi vrnjeni materiali, embalaža, ročni (-ki), garancijski list in priloženi dodatki, rezervni deli in dodatki so vključeni v vrnjeno blago.

April. Povračilo stroškov dostave plača stranka.

Za vse vrnjene predmete, ki ne izpolnjujejo zgornjih pogojev za polno vračilo, se plača pristojbina. Vračilo bo brezplačen vsem izdelkom, ki imajo odprti paket ali manjkajo ladijski promet, embalažo, uporabniški priročnik (-ke), garancijsko kartico, dodatke, dele in / ali blago.

Poškodovani proizvodi, ki so poškodovani, ne bodo sprejeti, ožgani, opraskani, zlorabljeni ali pa zamudim originalno embalažo. V tem primeru ne bo vrnjeno nadomestilo ali zamenjava, blago pa bo kupcu vrnilo stranki. Če je kupec pripravljen plačati za ladijski promet, bo blago zavrženo.

Upoštevajte, da lahko povrnete vse vrnjene predmete, če ugotovimo, da je to primerno.

Povračila se izdajo v isti obliki plačila, ki se običajno kupi v 14 dneh.

Vodilni primer

1. Ne všeč izdelek po tem, ko ga dobite.

Odmrznjenje. Pišite nam za več informacij, preden kupite od nas, če imate kakršne koli pomisleke glede velikosti. V nasprotnem primeru ne moremo sprejeti, da vaš zahtevek vrne napačno velikost.

Tri. Standardna velikost spora.

April. Pišite nam za več informacij, preden kupite od nas, če niste prepričani o materialu. V nasprotnem primeru se je njegova fizična zahteva vrnila narobe.

Maj. Ne želite naših izdelkov.

6. www.nogometnidresitrgovina.com je pridržal temeljno pravico do razlage naše politike vračanja

SITE MAP
  • Klubi 2018-19
  • Klubi otroški 2018-19
  • Nacionalni 2018
  • Nacionalni otroški 2018
  • Klubi Ladies 2018-19
  • Klubi 2017-18
  • Klubi otroški 2017-18
  • Klubi Ženski 2017-18