Vaša košarica je prazna!

Furious Cristiano Ronaldo zahteva povračilo Juventusa po padcu L

19/04/2019 0
Cristiano Ronaldo zahteva velik preobrat v Juventusu po porazu Ajaxa v Ligi prvakov.
 
Medtem ko je njegov veliki tekmec Lionel Messi mučil Manchester United in zagotovil prisotnost Barcelone v polfinalu tekmovanja, je Juventus vrgel vodstvo in ga je zasluženo premagal zgodnji mladi Erik Deset Hag.
 
Ronaldo, ki je osvojil tri naslove Lige prvakov zaporedoma z Real Madridom in se pojavil v osmih zaporednih polfinalah, je po mnenju Gazzetta dello Sport besen s Juveovo kapitulacijo in nezadovoljen s togo taktiko, ki jo je uporabil Max Allegri.
 
Pričakoval je, da bo 34-letni prihodnje poletje, po ceni 112 milijonov evrov, zagotovil Juventusovo prisotnost v zadnji fazi tekmovanja in po njegovem hat-tricku v prejšnjem krogu proti Atletico Madrid, se je zdelo, kot da njegov podpis bi izkoristil takojšnje evropske dividende.
 
Poraz v torek pa je pustil portugalsko ikono, ki jo je njegova mama razdejala. Želel bi si, da bi šel v finale. On bo tam za naslednjo. Kaj mi je rekel? "Mama ne delam čudežev".
 
Ronaldo zdaj pričakuje, da bo Juventusova hierarhija nadzorovala velik proces obnove poleti, da bi okrepila in starala moštvo. Paulo Dybala bi lahko prodali za do 100 milijonov evrov, ironično, da bi financiral korak za igralca, ki ga je poimenoval "novi Ronaldo", Joan Felix iz Benfice.
 
Strelec v petek sredi tedna Matthijs de Ligt je prav tako visoko na iskanem seznamu Juve, kot tudi Lyonov vsefunkcijski vezni igralec Tanguy Ndombele, ki ga želijo tudi Manchester City in Chelsea.
 
Kdo bo na čelu Juventusa na začetku naslednje sezone, pa ostaja stvar intenzivnih špekulacij z Allegrijem, ki se je odločil za krhke pogovore ta teden, kljub 51-letnemu vztrajanju, da ohranja podporo kluba.
 
Antonio Conte, ki je po opustitvi Chelsea užival v sezoni, je bil povezan z vrnitvijo turinskim velikanom in je potrdil, da se bo kmalu vrnil v upravljanje.
 
»Še vedno ne vem, kam bom šel,« je povedal v pogovornem oddaji »E poi c’è Cattelan« v epizodi, ki bo predvajana v četrtek zvečer.
 
"Vsekakor pa bom izbral ekipo, ki ima projekt, ki me prepriča."