Vaša košarica je prazna!

Med Juventusom in Interom je Fiorentina določila ceno za Chieso

20/02/2019 0
Federico Chiesa potrjuje, da je eden od velikih protagonistov potekajoče kampanje Serie A in je igralec, ki ga zelo cenijo številni vrhunski evropski klubi, zlasti v Italiji, kjer bi Juventus in Inter želeli pristopiti k zagotavljanju njegovih storitev poletje.
 
Juventus se že vrsto let seli v Chieso in prvi stiki segajo v poletje 2017 na strani pogajanj za Federica Bernardeschi, stiki pa se nadaljujejo v zadnjih mesecih.
 
Na drugi strani pa je Inter: Beppe Marotta, ki želi nadaljevati to, kar je začel v Juveju in nadaljuje govor z Federikovim očetom, Enricom Chiesa. Direktor podjetja Nerazzurri želi ekipo okrepiti z dvema mladima italijanskima starletama: Nicolom Barella in napadalcem Fiorentine.
 
Glede na to, kar so zbrali izključno izključno, se Marottina želja spopada s Fiorentinovo voljo. Družina Della Valle je lani poleti zavrnila ponudbo v vrednosti skoraj 50 milijonov evrov iz Napolija in prodala svoj dragulj, hočejo vsaj 70 milijonov. Pomembna osebnost, ki se zdi, da je pripravljena in namenjena za preskok kakovosti.