Vaša košarica je prazna!

Obvestilo o zasebnosti

Hvala, ker ste naročili na našem spletnem mestu. Iskreno želimo, da lahko tukaj uživate v nakupovanju, zato spoštujemo vašo zasebnost in želite zaščititi vaše osebne podatke.


Vaše informacije o zasebnosti


Vaše podatke o zasebnosti cenimo, zato bodo vaši podatki o zasebnosti zaščiteni; Ta spletna stran je zavezana k varovanju vaše zasebnosti pri nakupu na spletu. Uporabniki pri registraciji računov posredujejo osebne podatke o registraciji. Kot del procesa naročanja zbira le naslednje osnovne podatke o strankah: ime, dostava / obračun, naslov elektronske pošte, naslov Telefonska številka in podatki o kreditni / debetni kartici. Podatki za stike se uporabljajo samo, če se želite obrniti na vas, ko je to potrebno. Informacije, ki nam jih posredujete, se ne dajejo ali prodajajo nobeni zunanji strani, razen ladjarske družbe, ki je dala vaše naročilo. Vaš ladijski promet in telefonsko številko delimo le z ladjarsko družbo. Informacije, ki jih zberemo od vas, se uporabljajo samo za obdelavo in pošiljanje vašega naročila. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za potrditev naročila in številko za sledenje. Vaša telefonska številka se uporablja za stik z vami v primeru težav pri izpolnjevanju ali dostavi vašega naročila. Podatki vaše kreditne kartice se uporabljajo samo za potrditev, ali je naslov za izstavitev računa enak naslovu za dostavo.


Vaši piškotki


Piškotki so besedilne datoteke z alfanumeričnimi identifikatorji, ki jih prek vašega spletnega brskalnika prenesemo na trdi disk računalnika, da naši sistemi prepoznajo vaš brskalnik in omogočajo funkcije med shranjevanjem elementov v vaši košarici med obiski.


Samodejne informacije


Za varnostne namene naša spletna stran včasih zbira in analizira naslov internetnega protokola (IP), ki se uporablja za povezovanje vašega računalnika z internetom in na našo spletno stran. To se naredi za vašo zaščito za namene sledenja v nesrečnem primeru, da nekdo pridobi dostop do vaših osebnih ali finančnih informacij ter odpre račun ali kupi pod vašim imenom.Pišite nam z vsemi vprašanji


Če imate kakršna koli vprašanja, pomisleke ali pripombe o našem obvestilu o zasebnosti, vas prosimo, da nam pošljete e-mail. Spoštujemo vašo zasebnost in mi ne želimo in ne želimo deliti informacij, ki nam jih posredujete, z zunanjimi družbami ali organizacijami. V srcu vam zaupamo, in verjamemo, da boste cenili naše prepričanje glede vaše varnosti. To je naša zaveza.

SITE MAP
  • Klubi 2018-19
  • Klubi otroški 2018-19
  • Nacionalni 2018
  • Nacionalni otroški 2018
  • Klubi Ladies 2018-19
  • Klubi 2017-18
  • Klubi otroški 2017-18
  • Klubi Ženski 2017-18