Vaša košarica je prazna!

Pogoji uporabe

Kako jo uporabimo?

Naš primarni cilj pri zbiranju informacij od vas je zagotoviti učinkovito in prilagojeno izkušnjo pri uporabi naših storitev. To nam omogoča, da izboljšamo spletno nakupovalno izkušnjo z zagotavljanjem izdelkov in storitev, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam, in bolj zadovoljivo uporabite našo spletno stran. Vaše podatke uporabljamo na več načinov. Na primer, izvajamo notranje raziskave o demografiji, interesih in uporabi naših uporabnikov, da bi vas bolje razumeli in servisirali. Vaše podatke lahko uporabimo tudi, da vam posredujemo informacije, ki so v nekaterih primerih usmerjene v vaše interese.


Kako zaščitimo vaše podatke?

Naša spletna stran uporablja industrijsko standardno tehnologijo in prizadevanja za varovanje zaupnosti vaših osebnih prepoznavnih podatkov. Ti vključujejo varne strežnike in požarne zidove. Vsi uporabljeni podatki, ki jih zbiramo, so zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom. Dostop do teh informacij je dovoljen samo pooblaščenim zaposlenim, ki potrebujejo informacije za opravljanje določenega delovnega mesta.


Sprejemanje naročil

Upoštevajte, da lahko obstajajo nekatera naročila, ki jih ne moremo sprejeti in jih morate preklicati. Pridržujemo si pravico, po lastni presoji, zavrniti ali preklicati vsako naročilo zaradi katerega koli razloga. V nekaterih primerih, v katerih se lahko prekliče naročilo, so omejitve količin, ki so na voljo za nakup, netočnosti ali napake v podatkih o izdelku ali cenah, ali težave, ki jih je ugotovil naš oddelek za preprečevanje kreditnih in goljufij. Pred sprejetjem morebitnega naročila lahko zahtevamo dodatna preverjanja ali informacije. Kontaktirali vas bomo, če bomo preklicali celoten ali kateri koli del vašega naročila ali če boste potrebovali dodatne informacije, da bi sprejeli vaše naročilo.


Višja sila

Prodajalci niso odgovorni za zamudo pri odpremi ali neizpostavi blaga zaradi vojne, potresa, resne poplave, požara in drugih vzrokov sile, o katerih se dogovorita obe strani. Vendar pa prodajalci svetujejo kupcem po telefaksu / teleksu takoj po takšnem dogodku in v roku štirinajstih dni po pošti pošljejo kupcem za sprejemanje potrdilo, ki ga izdajo pristojni organi kraja nastanka nesreče kot dokaze . V takih okoliščinah pa so prodajalci še vedno dolžni sprejeti vse potrebne ukrepe za pospešitev dobave blaga. V primeru, da zapoznela dostava presega deset tednov, imajo kupci pravico odpovedati to pogodbo.


Splošno

Ta sporazum predstavlja celoten sporazum med strankama in nadomešča vse predhodne sporazume in predstavitve med njimi. Naslovi, uporabljeni v teh pogojih uporabe, so samo za referenčne namene in nikakor ne opredeljujejo ali omejujejo obsega razdelka. Če katera koli določba tega sporazuma ni iz katerega koli razloga neizvršljiva, se takšna določba preoblikuje le v obsegu, ki je potreben, da bi bil izvršljiv, ostali pogoji tega sporazuma pa ostanejo v polni veljavi. Neizpolnitev obveznosti družbe v zvezi s kršitvijo tega sporazuma, ki ste jo storili vi ali drugi, ne pomeni opustitve in ne omejuje pravice družbe v zvezi s takšno kršitvijo ali morebitnimi nadaljnjimi kršitvami.

SITE MAP
 • Klubi 2019-20
 • Klubi otroški 2019-20
 • Nacionalni 2018
 • Nacionalni otroški 2018
 • Klubi Ženski 2019-20
 • Klubi 2018-19
 • Klubi otroški 2018-19
 • Klubi Ladies 2018-19
 • Klubi 2017-18
 • Klubi otroški 2017-18
 • Klubi Ženski 2017-18