Vaša košarica je prazna!

Ta prekršek ni tožba zaradi rdečega kartona, ne namerna

04/11/2019 0
Na tekmi med Tottenhamom in Evertonom je zadetek Sun Xingyija povzročil močno zlomljeno nogo v vezistu Evertona Gomeza, Korejci pa so dobili tudi rdeči karton. Carragher, ki je na nebesni športni žogi, je dejal, da je Gomez zlomil nogo, da je nesreča povzročila, da je gledal stran od tragedije, vendar se mu ni zdelo, da je reševanje Sun Xingyua rdeči karton.
 
Carragher je dejal: "Vsekakor ne gre za postopek z rdečim kartonom. Če gre za rdeči karton, potem bo vsako tehnično dejanje ogrozilo druge igralce. Toda v primeru tako večje poškodbe se Sun Xingzhen ni mogel dotakniti žoge in jo naredil. Takšno dejanje je povzročilo kazen zaradi rdečega kartona. Nikoli ga nisem kritiziral zaradi igralčevega nasprotnika. Noga me je bolela, vendar mislim, da mi ni Lucas Neal namerno zlomil noge. "
 
"Pred nekaj leti sem se tudi Nanija lotil groze. Na srečo ni imel zlomljene noge. Malo ljudi si resnično želi namerno poškodovati nasprotnika. Slab prekršek bo verjetno pokvaril igralčevo celo kariero. Ko takšna situacija pade na človeka, se bodo naša čustva počutila slabo. "