Vaša košarica je prazna!
09/11/2018
Je eden najsodobnejših nogometašev v ligi, Luis Enrique pa je Espanyol Mario Hermoso vključil na naslednji seznam španske reprezentance, zato ni čudno, da je Real Madrid zanima njegove storitve in namerava v januarju izrabiti svojo možnost. Los Blancos lahko kupi igralca za 7,5 milijona evrov, in ker še vedno čakajo na popolno prileganje Jezusu Valleju in lahko vidijo, kakšna konkurenca bi prinesla Hermoso, se zdi, da gre za dogovor, ki bo izveden. Nič še ni odločeno, um. Espanyol..
11/10/2018
Ne samo Real Madrid, ki se mora prilagoditi življenja brez Cristiana Ronalda.   Portugalska nacionalna nogometna ekipa se je morala spopadati tudi z zvezdico, saj se je po njegovem prestopu v Juventus odpovedal mednarodni dolžnosti in ob obtožbi o posilstvu zoper njega.   Ronaldo ni bil poklican za reprezentanco od svetovnega pokala, portugalska nogometna federacija pa je že rekla, da se bo tudi za prihodnje mednarodne tekme kasneje letos ne bo upoštevala. &..
03/09/2018
Brazilski tinejdž Real Madrida Viniciusa Jrja je čutil temnejšo stran rivalstva s klubom Atletico Madrid, ko ga je ugriznil nasprotnik po dvakratnem dvoboju na rezervni ekipi v derbi.   Vinicius, 18, se je preselil v Real junija junija po podpisu z brazilskih velikanov Flamengo za 42 milijonov evrov, vendar ni mogel priti v prvo ekipo in je igral za rezervno stran Real Madrid Castilla v španskem regionaliziranem tretjem divizijo.   On je pobral oba cilja Reala v ..
23/08/2018
TURIN, Italija - Za Cristiana Ronalda je bilo "usodo", da se pridruži Juventusu, ko je poskušal postati le drugi igralec, ki je zmagal v Ligi prvakov s tremi različnimi klubi.   Ronaldo se je preselil iz Real Madrida v Juventus v off-sezoni v seriji A rekord 112 milijonov evrov (potem 131,5 milijona dolarjev) posel.   "Obstajajo stvari v življenju, za katere se zdi, da jih narekuje usoda in v tem primeru je bilo tako", je dejal Ronaldo v intervjuju za pretakanje ..
03/08/2018
V torek zvečer je bil le prijazen v Miamiu in šef Manchester Unitedja Jose Mourinho se je s svojimi starimi kolegi v Real Madridu približal z ustrezno prijetnim odnosom.   Delničar kluba Chendo in vodja varnostnega centra Julio Cendal sta ostala od portugalskih dni in sta se toplo sprejela, ko je sprostil Mourinho skozi mešano območje.   Druga pomembna zgodba, ki se je začela pred turnejo, je, da je Julen Lopetegui zaprl svoj račun Twitter.   Kot..
SITE MAP
  • Klubi 2018-19
  • Klubi otroški 2018-19
  • Nacionalni 2018
  • Nacionalni otroški 2018
  • Klubi Ladies 2018-19
  • Klubi 2017-18
  • Klubi otroški 2017-18
  • Klubi Ženski 2017-18